Våra tjänster

Service installationer

Vi på Falklöfs EL försöker alltid ha en god kommunikation med våra kunder, får ni ett plötsligt el fel i ert system, försöker vi att hjälpa er utan att ni ska behöva vänta allt för länge.

Vid renovering av era befintliga lokaler eller om ni behöver göra förändringar på plats så kan vi hjälpa er med både själva elinstallationen men även med helhetslösning och försöker använda oss av vår professionalism inom el för att kunna anpassa er lokal så bra som möjligt för er verksamhet.

Är ni som företag på gång och bygga nytt åtar vi på Falklöfs oss gärna att ta hand om elinstallationen, från start med ritningar till färdigställande av lokaler med slutgiltiga dokumentationer.

Entreprenad installationer

Vi lämnar gärna anbud på alla typer av entreprenader och kan, bortsett då från grundläggande el-installationer, även erbjuda helhetslösning gällande data, tele & larm.
Vi har erfarenheter ifrån elentreprenader utförda på allt ifrån ren industri till nyproduktion av lägenheter till att bygga affärslokaler osv.

Tele och data-installationer

Vi utför datainstallationer med datanät och kan se över vad just ni behöver.

Privatkund

Vi på Falklöfs blir gärna er elektriker som hjälper er med renovering av er befintliga bostad eller fritidshus. Vi ser till att ni får säkra och ändamålsenliga el-lösningar.

Vi lämnar så klart offert på arbetet och kommer och tittar på objektet. Vi sköter så klart om ansökan för ert rot avdrag.
Vid till och ombyggnad av er bostad så hjälper vi till med både el ritningar samt själva elinstallationen.

Slutligen så kan vi erbjuda helhetslösningar för data, tv, tele och larm.